SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Malå Idrottsförening
Volleyboll

Level 3-4

Träningstid 2023/2024: måndagar 18.30-19.30 (start v40)

För vem: för barn från åk3 till åk4.

Ledare: Jonny Falk 070-5756043, Ebba Ståhl 072-5058827

 

Kidsvolley är utvecklat för barn mellan 6 och 9 år. Barnen får svettiga pannor för det är full fart på träningarna och i leken. Spelet har alla de goda ingredienser som finns i volleyboll samtidigt som det är enkelt för att även barn i yngre åldrar ska tycka om att spela.

I kidsvolley fokuserar vi på att ha roligt tillsammans med kompisar istället för på resultat och prestation. Pojkar och flickor tränar och spelar matcher tillsammans. Kidsvolley spelas på en mindre plan och med lågt nät. Stegvis introduceras nya slag när man går från en level till nästa. Det är viktigt att man lyckas oftare än misslyckas och det kan ta olika tid för olika barn.

Kidsvolleyns levels kortfattat:

– Kidsvolley Level 1: Kasta och fånga
– Kidsvolley Level 2: + Underhandsserve
– Kidsvolley Level 3: + Bagger och fingerslag

Bollen kastas alltid över nätet i Kidsvolley Level 1-3.

 

Vi tränar en gång i veckan och hälsar dig hjärtligt välkommen till en rolig och spännande kidsvolleysäsong!

 

Enligt Malå IFs bestämmelser måste alla som deltar i föreningens sportsliga aktiviteter vara medlem i föreningen. Som ny får du prova på tre gånger innan du bestämmer dig för om du vill fortsätta Fortsätter du betalar du medlemsavgift och deltagaravgift. Läs mer om  gällande avgifter här

 
Våra sponsorer